Monday, July 7, 2008

Taidekeskus Salmela - Art Centre Salmela

Pilvisiä päiviä on riittänyt... Onneksi viime viikolla ei satanut, kun kävimme tutustumassa Mäntyharjulla sijaitsevan Taidekeskus Salmelan näyttelyyn. Kauniita teoksia kauniissa miljöössä. Suosittelen!

Taitelijat Sari Tenni sekä Sampsa Sarparanta jäivät upeilla teoksillaan mieleen.Sari Tenni 'Kiiltokuvacowboy'

Sari Tenni
Sampsa Sarparanta 'Väkivalta', 'Syyssade', 'Sairas'.

Sampsa Sarparanta 'Vaaroja paratiisissa'

We have had so many cloudy days... Last week we visited Art Centre Salmela in Mäntyharju and luckily it didn't rain. Beautiful artworks from very talented artists in a very beautiful milieu. I recommend!
Two artists were above all and they were Sari Tenni and Sampsa Sarparanta.

8 comments:

Anna said...

Näin Sari Tennin lehmipoikia Kuvataideakatemian lopputyönäyttelyssä Galleria FAFAssa keväällä. Humoristisinta minusta oli, että ne näyttivät olevan vessanpytynkansille maalatut. Ja ne jäivät minunkin mieleeni. :c)

Maya said...

Vessanpytynkannet tulivat minullakin ensimmäisenä mieleen Tennin teoksista ;) Tosin kauniimpiahan nämä ovat kuin pytynkannet :D

Ada och Emil said...

Moikka!

Pääsin vihdoin katsomaan tätä blogiasi, ja näyttää tosi kivalta :)

Terveisiä tampereelta!

-sanna-

Pai said...

Hei! Ajattelin pistää pikkukommenttia ja kiittää, että sain sinulta inspiraation perustaa oman sisustusaiheisen blogini. Kiitos siis kauniista kuvista ja jutuista :) Lämpöisiä kesäpäiviä!

-pai

Maya said...

Sanna: Kiva kun piipahdit :) Kuulet pian minusta kuvien merkeissä ;)

Pai: Kiitos kauniista sanoistasi! Lämmittää mieltä kun kuulee, että sivuni ovat olleet inspiraation lähteenä :) Mukavaa kun keskuudessamme on uusi blogi seurattavaksi. Blogisi näyttää kivalta ja päätyikin heti tuonne koneeni suosikkilistalle. Lämpöistä kesää myös sinulle.

Liisa said...

Pssst, laitoin sulle sähköpostia jo joku aika sitten. Ajattelin tulla kertomaan, jos et ole vaikka huomannut. :)

Helmiina said...

Sampsa Sarparannan työt ovat mielenkiintoisia. Olisi hauska päästä pari kymmentä vuotta eteenpäin ja nähdä tämä maalus sillon. Kuinka se kestää aikaa vai kestääkö lainkaan? Näyttelyssä oli hienoa kontrasti, kun toinen maalaa nykypäivän arkea, maalaa toinen mennyttä, perinnettä, myyttiä, kuvitelmaa.

Maya said...

Veljeni jäi haaveilemaan yhden Sarparannan työn perään... mutta totta puhut, kestääkö työt aikaa vai ei?