Wednesday, August 6, 2008

Mini Munny

Veljeni kävi alkukesästä pitkään haaveilemallaan matkalla New Yorkissa. Tuliaisina sain häneltä mm. tämän pienen Kidrobotin Munnyn. Munny on toistaiseksi löytänyt paikkansa vanhan valaisimen juurelta, joka on 5 euron löytö kesän kirpputorikierrokselta.

Munny on ns. tee-se-itse "lelu" jonka voi taiteilla väreillä yms. mieleisekseen. Täältä Kidrobotin sivuilla olevasta kuvagalleriasta löytyy toinen toistaan hienompia Munny-taideteoksia. Minun Munny taitaa kyllä jäädä valkoiseksi...


My Brother made a trip to New York earlier this summer. It was a trip he'd been dreaming about for a long time. As a little present he brought me this Kidrobot Mini Munny, a "Do-It-Yourself" toy. This little guy found his place next to my new flea market find, the old lamp that cost only 5 euros.

4 comments:

Malla said...

Kiva kun vierailit blogissani, että löysin ihastuttavaan blogiisi! Munny on suloinen. Minulla on samantyylinen lamppu - varsi on ihan samanlainen, lampun "kupu" (nyt meni sana hukkaan, mikä se onkaan oikeasti) on vain hieman erilainen.

Lisäsin sinut linkkilistalleni, toivottavasti sopii.

Liisa said...

Miten pystyt hillitsemään itsesi, etkä ole stabilot kädessä piirtelemässä Munnylle yksityiskohtia. Okei, saattaisin itsekin tuskastua kaikista niistä tuhansista erilaisista vaihtoehdoista miten apinan voisi koristella, - menisin aivan lukkoon. En tekisi mitään.

Ps. tuliko tipu perille? Laitoin tulemaan vasta tiistaina, kun en päässyt postiin aikaisemmin, vaikka kovasti lupailin. Kyllä sen tänään jo viimeistään pitäisi olla. Jännitän niin, ettei vaan olisi kärsinyt kuljetuksesta.

Maya said...

Malla: Kiva kun piipahdit ja kiitos kauniista sanoistasi :) Tuo Munny on kyllä suloinen kaveri. Ja vanhoissa valaisimissa on kyllä sitä jotain...

Liisa: Laitoinkin sinulle jo viestiä, että vielä tipu ei ole lentänyt perille asti. Taitaa pienillä siivillä kestää hieman kauemmin ;) Niin ja stabilojen korkit pysyy kyllä visusti kiinni. Ei minusta ole taiteilijaksi... Suoria ja kaarevia viivoja syntyy viivottimen avulla mutta auta armias kuinka huono olen piirtämään ;)

carpeitem.blogspot.com/ said...

Hey Maya

What a nice present! and I´m so envies of your lovely table lamp.

Kitos for sharing ;o)
Svanna