Thursday, August 21, 2008

Pihaprojekti - Garden Project

Kesäisin työkuvioihin astuu mukaan kauniit puutarhat. Mikäpä sen mukavampaa, kun pääsee ihastelemaan innokkaiden viherpeukaloiden aikaansaamisia. Mutta miten onkaan oman pihani laita?

Säälittävältähän tuo näyttää… Pikkuruinen pihamaani on rikkaruohojen valtaama ja aikoinaan nurmikoksi kutsuttu alue kasvaa polvenkorkuista heinää. Ei siis mikään ylpeyden aihe!! Muutossuunnitelmat ovat kuitenkin jo käynnissä ja tänä syksynä rikkaruohot ja heinikko saavat kyytiä. Tilalle tulee jotain helppohoitoista ja selkeää.

Inspiraation lähteenä ovat toimineet mm. kauniit kuvat niin kirjoissa, lehdissä kuin myös täällä virtuaalimaailmassa. Kauniita kuvia löytyy myös ystäväni ja työtoverini Sari Tammikarin sekä hänen siskonsa, toimittaja Johanna Vireahon tekemästä kirjasta Suomalaisia unelmapuutarhoja.


Uudet halpis-saappaat ovat omiaan pihapuuhissa...


Because of my work I'm honored to visit beautiful Finnish private gardens during the summer season. But how does my own tiny little backyard look like?

To tell you the truth, it's not a pretty sight!! But I'm planning to do something to make it look prettier. I have even bought myself a new garden wellies. They were a real bargain! Simple, modern and easy-care are the key words for my new garden...

I've been searching for inspiration from the magazines, books and the Net. My photographer friend's and fellow worker's garden book of Finnish dream gardens has also been a source of inspiration.

No comments: