Wednesday, March 26, 2008

Any Day Now...

A little niece of mine will be born soon... any day now possibly. I have promised to the mom-to-be, that I will take care of teaching something about good design to her little princess. I think I might start with these ones.I love these classic wooden toys from Brio and their new(ish) bright and glossy outfit! BTW, the photo above is from one of my daily reads, NOTCOT.

4 comments:

Anonymous said...

Samanlailla uudesta tyylikkäästä värityksestä innostuneena, ostin tuon mustan palikkalaatikon kummilapselleni. Harmittavampaa oli huomata että pienen lapsen on hiukka vaikea erottaa eri mallisia koloja kiiltävän mustasta laatikosta, jossa myös pohja on musta. Design kaipaa vielä hiomista..

sitruuna said...

Niinhän sinä luulet, että voit opettaa designista... Niillä pienillä pirulaisilla vaan on omat mielensä.

Nimim. veljenpoika haluaa pääkalloverhot...

Maya said...

Anonymous: sitten varmaan vielä ihmeteltiin, että on se kumma kun ei lapsi opi ympyrän ja neliön eroa ;) Voi toista... Totta muuten, että tuosta mustasta on hieman hankala erottaa eri mallisia koloja, varsinkin kun sisuskin on musta. Voisivat maalata sisuksen vaikka jollain palikoiden väreistä. Muuten hyvä ja hieno tuote :)

Sitruuna: Periksi ei anneta ;) Pääkallot rupee kyllä olemaan kohta out. Muuttaisikohan sen kertominen veljenpojan mielen...

sitruuna said...

Se on vasta kolmen, niin en usko että in ja out sanoo sille mitään. Mutta toisaalta, mulla on viitisentoista vuotta aikaa ylipuhua se luopumaan pääkalloverhoista (ja Spiderman-puvusta), ja ne tuskin on silloin vielä edes retromuodissa, joten ehkä tää tästä...